- FNOL
- Stravování
- Jídelníček
Jídelníček
JÍDELNÍ LÍSTEK – VÝBĚR STRAVY PRO PACIENTY S DIETOU Č. 3
Aplikace pro výběr stravy: strava.fnol.cz
Časy objednávání:
- v pondělí – čtvrtek na následující den od 8.30 do 12.00 hod.
- v pátek na pondělí od 10.30 do 12.00 hod.
Podobu konkrétního menu si můžete prohlédnout poklikem na ikonu .
Jídelníček | 12. – 16. 5. 2025
Pondělí 12.5.2025
3 |
Polévka květáková Hovězí roštěná znojemská, brambory, červená řepa sterilovaná |
|
3FIT |
Polévka květáková Karbanátky tuňákové se sezamem, kaše bramborová, salát ledový |
|
3VEG |
Polévka květáková Kuskus s hlívou, rukola s balsamikem, zelenina dušená na másle |
Úterý 13.5.2025
3 |
Polévka čočková Kuřecí steak s mozzarellou a rajčetem, rýže dušená, salát mrkvový s citronem |
|
3FIT |
Polévka čočková Vepřové medailonky, tarhoňa (těstoviny) s restovanou zeleninou, salát okurkový |
|
3VEG |
Polévka čočková Sojové nudličky po čínsku, rýžové nudle, polníček, salát míchaný |
Středa 14.5.2025
3 |
Polévka kulajda Těstoviny boloňské s vepřovým masem a sýrem, ovoce |
|
3FIT |
Polévka kulajda Kuřecí stehno na česneku s rozmarýnem, rýže kari, červená řepa sterilovaná |
|
3VEG |
Polévka kulajda Vejce sázené, špenát dušený, brambory |
Čtvrtek 15.5.2025
3 |
Polévka boršč zeleninový Rybí prsty smažené, kaše bramborová, salát ledový |
|
3FIT |
Polévka boršč zeleninový Kuřecí špíz se žampiony, brambory s petrželkou, salát beskydský |
|
3VEG |
Polévka boršč zeleninový Závitek zelný, brambory gratinované, salát ledový |
Pátek 16.5.2025
3 |
Polévka pohanková Kuřecí plátek na paprice, knedlík |
|
3FIT |
Polévka pohanková Cuketa plněná mletým masem, bulgur, salát z čínského zelí |
|
3VEG |
Polévka pohanková Nákyp jáhlový s tvarohem a malinami, med, ovoce |
Jídelníček | 19. – 23. 5. 2025
Pondělí 19.5.2025
3 |
Polévka brokolicová Hovězí pečeně s houbovým přelivem, těstoviny, salát rajčatový |
|
3FIT |
Polévka brokolicová Špagety celozrnné s mletým masem, sypané sýrem, polníček |
|
3VEG |
Polévka brokolicová Čočka beluga (černá čočka) s quinoou (merlík čilský - obilovina) a hlívou ústřičnou, salát z čínského zelí |
Úterý 20.5.2025
3 |
Polévka bramborová Kuřecí stehno pečené, rýže, salát z červené řepy |
|
3FIT |
Polévka bramborová Sekaná s dýní, brambory s máslem, salát okurkový |
|
3VEG |
Polévka bramborová Tofu na zelenině, brambory, salát beskydský |
Středa 21.5.2025
3 |
Polévka dýňový krém Vepřový plátek přírodní, brambory, zeleninová směs na másle |
|
3FIT |
Polévka dýňový krém Pstruh pečený sypaný mandlemi, citrón, kaše bramborová s jarní cibulkou |
|
3VEG |
Polévka dýňový krém Špaldové palačinky s tvarohem a ovocem, strouhaná čokoláda, jablko |
Čtvrtek 22.5.2025
3 |
Polévka selská Kaše jáhlová se skořicí, ovoce |
|
3FIT |
Polévka zeleninová krémová Kuřecí stehno na zázvoru, rýže zeleninová, salát okurkový |
|
3VEG |
Polévka zeleninová krémová Těstoviny s pečenou červenou řepou, tvarohovým sýrem a sezamem, salát ledový |
Pátek 23.5.2025
3 |
Polévka minestrone Mořská štika s bylinkovou omáčkou, brambory, salát z čínského zelí |
|
3FIT |
Polévka minestrone Paprikové lodičky plněné luštěninami, salát z kysaného zelí |
|
3VEG |
Polévka minestrone Hlíva ústřičná na cibulce, šťouchané brambory, baby karotka na másle |
-
Telefon +420 588 441 111
-
Fax +420 588 442 146
-
E-mail info@fnol.cz